DEN LILLE TEGNEBUTIK

Jeg hedder Kristina, jeg er 37 år og for 5 år siden flyttede jeg fra en lille lejlighed på Nørrebro, til en stor gård lidt udenfor Rødby. Selvfølgelig fordi, at jeg var blevet forelsket.

De sidste 5 år har budt på kæmpe omvæltninger i mit arbejdsliv. Jeg er gået fra at være koordinator i en kundeservice i en stor IT-virksomhed, til at være selvstændig illustrator/stribetegner/blogger/forfatter/butiksejer ;)

Jeg tegner mit nye liv på Lolland på min blog LiveFraLolland.dk der har ca. 30.000 besøg hver måned, en fast stribe hver uge i Hendes Verden, har udgivet 2 bøger, illustreret et hav af andre bøger, tegnet en stor kampagne mod livmoderhalskræft for Region Sjælland, og i juni 2016 åbnede jeg Den lille Tegnebutik i Østergade i Rødby som en søster til min webshop, hvorfra jeg sælger egne prints, plakater og postkort. Alt dette på trods af at jeg indtil for 4 år siden aldrig havde tegnet noget som helst i mit liv.

Både butik og webshop har udviklet sig til også at omfatte andre kunstneres og keramikeres produkter, lidt tegnegrej og dimser, og jeg elsker det færdige resultat - jeg håber også, at du kan lide det.

TAK fordi du handler hos mig og på den måde bidrager til at jeg fortsat kan leve af det jeg elsker allermest 🌸

DEN LILLE TEGNEBUTIK

Østergade 27
4970 Rødby

Kontakt: info@denlilletegnebutik.dk
Telefon: 5044 4970 (hverdage mellem 10-15)

CVR 34851727